Socfinder – ylivoimainen kanava sosiaalipalveluiden tarjoamiseen


Maksuton ja helppokäyttöinen Socfinder on sosiaalipalveluiden tuottajalle ylivoimaisen hyvä riippumaton markkinointikanava tarjota palveluitaan suoraan niitä etsiville. Socfinder kertoo vahvuutesi ja reaaliaikaisen paikkatilanteesi ja antaa palveluiden tilaajalle pätevää vertailutietoa sosiaalipalveluiden tuottajista, vähentäen kömpelöä ja hidasta sähköpostiliikennettä. Useilla hyvinvointialueilla Socfinderin kaltaisessa sähköisessä palvelussa mukana oleminen on jopa edellytys palveluiden myymiselle.

Valtakunnallinen, yli 3,5 miljoonan suomalaisen asuinalueen ja 15 hyvinvointialueen kattava Socfinder antaa sinulle myös mahdollisuuden laajentaa ja kasvattaa toimintaasi perinteisen lähialueesi ulkopuolelle. Mikäli toimintanne on luvanvaraista tarvitsemme aluehallintoviraston myönteisen lupapäätöksen nähtäväksi. Tutustu palvelusopimukseen ja sen liitteisiin: Palvelusopimus, Yleiset sopimusehdot, Erityisehdot, Tietosuojaseloste


Mikäli hyväksyt sopimuksen, tilaa käyttäjätunnukset Socfinderiin täyttämällä seuraavat kentät (tähdellä merkityt ovat pakollisia):

Valitse yksi tai useampi palvelu

Yrityksen/yhteisön tiedot:

Huom ! Kaikille annettava Nimi, Sähköpostiosoite sekä Matkapuhelinnumero. Yhdellä henkilöistä tulee olla nimenkirjoitusoikeus yritykseenne/yhteisöönne.

Aluehallintoviraston myönteinen lupapäätös (luvanvaraiset toimijat):

Valitse tiedosto (max 10 Mb)

Työskennellään...


© Socfinder Oy
Verkkosivut toteuttanut
Snippet

Käytämme sivustolla evästeitä, parantaaksemme käyttäjäkokemusta sekä sivuston toimivuutta. Jatkamalla sivuston selailua, hyväksyt evästeiden käytön.