Socfinder – ylivoimainen kanava sosiaalipalveluiden tarjoamiseen


Maksuton ja helppokäyttöinen Socfinder on sosiaalipalveluiden tuottajalle ylivoimaisen hyvä riippumaton markkinointikanava tarjota palveluitaan suoraan niitä etsiville. Socfinder kertoo vahvuutesi ja reaaliaikaisen paikkatilanteesi ja antaa palveluiden tilaajalle pätevää vertailutietoa sosiaalipalveluiden tuottajista, vähentäen kömpelöä ja hidasta sähköpostiliikennettä. Useilla hyvinvointialueilla Socfinderin kaltaisessa sähköisessä palvelussa mukana oleminen on jopa edellytys palveluiden myymiselle.

Valtakunnallinen, yli 3,5 miljoonan suomalaisen asuinalueen ja 127 kuntaa kattava Socfinder antaa sinulle myös mahdollisuuden laajentaa ja kasvattaa toimintaasi perinteisen lähialueesi ulkopuolelle. Mikäli toimintanne on luvanvaraista tarvitsemme aluehallintoviraston myönteisen lupapäätöksen nähtäväksi. Tutustu palvelusopimukseen ja sen liitteisiin: Palvelusopimus, Yleiset sopimusehdot, Erityisehdot, Tietosuojaseloste


Mikäli hyväksyt sopimuksen, tilaa käyttäjätunnukset Socfinderiin täyttämällä seuraavat kentät (tähdellä merkityt ovat pakollisia):

Valitse yksi tai useampi palvelu:

Yrityksen/yhteisön tiedot:

Huom ! Kaikille annettava Nimi, Sähköpostiosoite sekä Matkapuhelinnumero. Matkapuhelinnumero tarvitaan turvapostin koodin lähettämiseksi.
Huom ! Yhdellä henkilöistä tulee olla nimenkirjoitusoikeus yritykseenne/yhteisöönne.

Aluehallintoviraston myönteinen lupapäätös (luvanvaraiset toimijat):

Valitse liitettävä tiedosto

* pakollinen kenttä

Tarkistetaan että lähettäjä on luonnollinen henkilö:

Tämä on varmistus että et ole roskapostiautomaatti
Autoreply
From
Subject
HTML Body

© Socfinder Oy
Verkkosivut toteuttanut
Snippet

Käytämme sivustolla evästeitä, parantaaksemme käyttäjäkokemusta sekä sivuston toimivuutta. Jatkamalla sivuston selailua, hyväksyt evästeiden käytön.