+358 40 5504676     asiakastuki@socfinder.com     Suurlohjankatu 2, 08100 Lohja

 +358 40 5504676   
 asiakastuki@socfinder.com   
  Suurlohjankatu 2, 08100 Lohja

Socfinder – ylivoimainen kanava sosiaalipalveluiden tarjoamiseen


Maksuton ja helppokäyttöinen Socfinder on sosiaalipalveluiden tuottajalle ylivoimaisen hyvä riippumaton markkinointikanava tarjota palveluitaan suoraan niitä etsiville. Socfinder kertoo vahvuutesi ja reaaliaikaisen paikkatilanteesi ja antaa palveluiden tilaajalle pätevää vertailutietoa sosiaalipalveluiden tuottajista, vähentäen kömpelöä ja hidasta sähköpostiliikennettä. Useissa kunnissa Socfinderin kaltaisessa sähköisessä palvelussa mukana oleminen on jopa edellytys palveluiden myymiselle. Valtakunnallinen, yli kolmen miljoonan suomalaisen asuinalueen ja lähes sata kuntaa kattava Socfinder antaa sinulle myös mahdollisuuden laajentaa ja kasvattaa toimintaasi perinteisen lähialueesi ulkopuolelle. Ja etenkin suuremmat palveluntuottajaorganisaatiot voivat ohjata sen avulla toimintaansa totuttua laadukkaammin ja tehokkaammin. Tutustu palvelusopimukseen ja sen liitteisiin: Palvelusopimus, Yleiset sopimusehdot, Erityisehdot, Tietosuojaseloste


Mikäli hyväksyt sopimuksen, tilaa käyttäjätunnukset Socfinderiin täyttämällä seuraavat kentät:

Valitse yksi tai useampi palvelu:

Yrityksen/yhteisön tiedot:

Nimi, sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero (yhdellä henkilöistä tulee olla nimenkirjoitusoikeus yritykseenne/yhteisöönne).
Matkapuhelinnumeroa tarvitaan turvapostin koodin lähettämiseksi.

* pakollinen kenttä

Tämä on varmistus että et ole roskapostiautomaatti
Autoreply
From
Subject
HTML Body

Meidät löytää myös

Socfinder Oy

   Suurlohjankatu 2, 08100 Lohja
   +358 40 5504676
   asiakastuki@socfinder.com


© Socfinder Oy 2020
Verkkosivut toteuttanut
Snippet

Käytämme sivustolla evästeitä, parantaaksemme käyttäjäkokemusta sekä sivuston toimivuutta. Jatkamalla sivuston selailua, hyväksyt evästeiden käytön.