Tiedotteet

Palveluntuottajien mielestä Socfinderia on helppo käyttää

Keräsimme palveluntuottajilta kokemuksia ohjelmiston käytöstä elokuussa 2022.  Pyyntö lähti 1500:lle palveluntuottajalle ja kyselyyn vastasi 39 henkileä. Lämmin kiitos vastaajille! Vastanneiden kesken arvoimme S-ryhmän lahjakortin. Arpaonni suosi tällä kertaa Sari Niemistä Pienryhmäkoti Editistä. 

Lue lisää

Lastensuojelun palveluhaku laajenee perhehoitoon

Lastensuojelun palveluhaku on laajentunut sijaisperheisiin, jolloin perhehoitajat ja perhehoidon palveluntuottajat ylläpitävät tietojaan. Perheitä etsitään lastensuojelun työntekijöiden itse suunnittelemilla hakukriteereillä, kuten esimerkiksi lyhyt- ja pitkäaikainen hoito. Palveluhaku noudattaa lastensuojelulain henkeä ja tarjoaa lapsen tarpeita parhaiten vastaavat hakutulokset. Laajentuminen käynnistyi vuonna 2019, kun Länsi-Uudenmaan kunnat Lohja, peruskuntayhtymä Karviainen ja Hanko sekä Socfinder Oy kehittävät yhdessä uraauurtavaa digitaalista asiakasohjausratkaisua perhehoidon tarpeisiin.

Lue lisää

Yleisimmät kysymykset (UKK)

Kenelle palveluhaku on tarkoitettu?
Kuntien sosiaalialan työntekijät löytävät palveluhausta oman asiakkaansa tarvitseman palvelun. Palvelunhaun käyttöön tarvitaan omat käyttäjätunnukset. Palveluntuottajat voivat ilmoittaa vapaista ja vapautumassa olevista paikoista niin ikään omilla käyttäjätunnuksillaan. Tässä vaiheessa muut kuin kunnat ja palveluntuottajat eivät voi käyttää palvelua.

Palveluhaku ei toimi kunnolla, missä vika?
Palveluhaku toimii Google Chrome ja Mozilla Firefox-selaimilla. Palveluhaku EI toimi muilla selaimilla, kuten Internet Explorer-selaimella. Mikäli ohjelmisto ei toimi oikealla selaimellakaan, selainhistorian tyhjentäminen yleensä auttaa. Mene selaimen ylävalikkoon ja tyhjennä sivuhistoria tai poista viimeaikaisia historiatietoja. Jos tämäkään ei auta, käynnistä kone uudelleen. Jos ongelmat jatkuvat,ota yhteys Socfinderin asiakastukeen. Socfinderin asiakastuki opastaa puhelimitse ja sähköpostitse arkisin klo 9-15, asiakastuki@socfinder.com, +358 40 5504676. Socfinder antaa käyttäjille kirjalliset ohjeet tietojen syöttämiseen ja tiedonhakuun. Ohjeet voi tilata osoitteesta asiakastuki@socfinder.com.

Lue lisää

Erään nuoren kertomus kiireelliseen sijoitukseen johtaneista syistä ja seurauksista

Taiteilija Pekka Kainulaisen ja Lohjan Ojamon perhetukikeskuksen
lyhytelokuvassa kerrotaan erään kiireellisen sijoituksen taustoista ja
seurauksista. Elokuva on avaustarina, joka saattaa helpottaa vaikean
aiheen käsittelyä ja katsojan oman kuvakulman sanallistamista.
Elokuvaa on tukenut Taiteen edistämiskeskus. Katso elokuva YouTubesta 

https://www.youtube.com/watch?v=4Jsf9goyiGQ

Lue lisää

Espoon vammaispalvelut kehittää digitaalista asiakasohjausta Socfinderin kanssa

Espoon kaupungin vammaispalvelut kehittää yhdessä Socfinder Oy:n kanssa hakupalvelua, joka helpottaa ja nopeuttaa työntekijän tiedonhakua silloin kun vammaispalvelujen asiakkaalle tulee löytää asumispalvelu. Digitaalisen palvelun tavoitteena on säästää työntekijän aikaa paikkahaussa ja lisätä asiakkaan saaman hoidon laatua.

Lue lisää

Suomalainen Manchesterissä arvioimassa perheiden hätää

Työskentelin UK:ssa sosiaalityöntekijänä keväällä 2019, saatuani työpaikan välitystoimiston kautta. Vaikka sosiaalityöntekijöistä on UK:ssa suuri pula, kokevat monet sosiaalitoimistot Englannin ulkopuolelta tulevan työntekijän vaativan liikaa perehdyttämistä paikallisiin käytäntöihin. Usean työpaikkahaastattelun jälkeen minulle annettiin lopulta mahdollisuus. Kerron tässä artikkelissa, miten Englannissa tehdään lastensuojelun palvelutarpeen arviointia ja mitä eroavaisuuksia siinä on Suomeen. Tein palvelutarpeen arviointia Suur-Manchesterissa sijaitsevassa kaupungissa,

Lue lisää

Lohjan Innocello palkitsi Socfinderin vuoden 2019 Innovaatioyrityksenä

Lohjan Innovaatiokeskus Innocello järjesti 9.-10.10.2019 Lohja Business Event -tapahtuman, joka kokosi bisnesväkeä kahdeksi päiväksi Lohjan Puu-Anttilaan. Tapahtumassa kuultiin kansainvälisiä puhujia suorina striimauksia huippusuositulta Nordic Business Forumilta. Tapahtuman yhteydessä Innocello valitsi Vuoden 2019 Innovaatioyrityksen sekä palkitsi neljä muuta eri tavoin innovatiivisuutta osoittavaa yritystä. Vuoden 2019 Innovaatioyritys: Suomen Agrometsä Oy- ”Pakuri, metsän musta kulta” Suomen Agrometsä Oy

Lue lisää

© Socfinder Oy
Verkkosivut toteuttanut
Snippet

Käytämme sivustolla evästeitä, parantaaksemme käyttäjäkokemusta sekä sivuston toimivuutta. Jatkamalla sivuston selailua, hyväksyt evästeiden käytön.