Ota yhteyttä lomakkeen kautta

* pakollinen kenttä

Valitse yksi tai useampi aihe

Tarkistetaan että lähettäjä on luonnollinen henkilö

Tämä on varmistus että et ole roskapostiautomaatti
Autoreply
From
Subject
HTML Body

Haluatko mieluummin soittaa?


Asiakaspalvelu
+358 40 5504676

Myynti- ja markkinointi
Harri Schlobohm
+358 50 3582338


Yrityksemme


Mikä Socfinder?

Socfinder on lyhennelmä englanninkielisestä käsitteestä Social Services Finder, joka sananmukaisesti tarkoittaa sosiaalipalveluiden löytäjää. Yrityksenä Socfinder edistää sosiaalialan digitalisaatiota.

Historia

Yritys sai alkunsa vuonna 2016, kun Hanna Pulkkinen silloisessa työssään sosiaalityöntekijänä etsi ratkaisua sosiaalipalveluiden digitaaliseen hakuun. Syntyi idea Socfinderista, jota ensin kehitettiin vuoden ajan, ja otettiin käyttöön seitsemässä kunnassa jo seuraavan vuoden aikana.

Keitä me olemme?

Socfinderissa työskentelevillä Hanna Pulkkisella ja Christa Olinilla on molemmilla tausta sosiaalityöntekijänä. Kaupallista asiantuntemusta tuo Harri Schlobohm, jolla on pitkä kokemus myynnistä, markkinoinnista ja digitaalisista palveluista. Toimistosihteerinä yrityksessä toimii Sini Tikkanen. Tiimillä on vankka tausta sosiaalityön kehittäjänä ja kokemusta yrityselämän digitalisaatioratkaisuista.

My Image

Socfinder-Tiimi


My Image

Hanna Pulkkinen
Toimitusjohtaja

My Image

Sini Tikkanen
Toimistosihteeri

My Image

Harri Schlobohm
Myynti- ja markkinointipäällikkö

My Image

Christa Olin
Kehittämiskoordinaattori


Tuhannet suomalaiset ovat saaneet Socfinderin kautta paremman pohjan elämälleen

Hyvän kasvatuksen pohjana on, että vanhemmilla on siihen riittävät resurssit. Sama pätee kuntien sosiaalityön ammattilaisiin: työn laatu riippuu paljolti siitä, millaiset resurssit heille annetaan käyttöön. Olemme kuitenkin havainneet, että Suomen sosiaalialan hajanaiset rakenteet eivät tällä hetkellä tue optimaalisesti laadukkaan sosiaalityön tavoitetta.'


Socfinderin missiona on ehkäistä syrjäytymistä sosiaalialaa kehittämällä. Autamme kuntien sosiaalitoimia toimimaan laadukkaammin ja tekemään parempia sijoitus- ja palvelupäätöksiä asiakkaan muuttuvat tarpeet edellä. Socfinderin valtakunnallisesti keskitetty palveluhaku törmäyttää sosiaalityön osaamisresurssit: näin kunnat voivat helposti ja nopeasti löytää asiakkaidensa tarpeisiin parhaiten soveltuvat palveluntuottajat. Uuden työvälineen avulla myös sosiaalialan ammattilaisten työhyvinvointi kohenee.


© Socfinder Oy
Verkkosivut toteuttanut
Snippet

Käytämme sivustolla evästeitä, parantaaksemme käyttäjäkokemusta sekä sivuston toimivuutta. Jatkamalla sivuston selailua, hyväksyt evästeiden käytön.