+358 40 5504676     asiakastuki@socfinder.com     Suurlohjankatu 2, 08100 Lohja

 +358 40 5504676   
 asiakastuki@socfinder.com   
  Suurlohjankatu 2, 08100 Lohja

  • Socfinder vammaispalvelut

    Ylivoimainen työväline kuntasi asiakasohjaukseen

Helppo ja nykyaikainen tapa säästää aikaa ja kustannuksia sosiaalityössä


Palvelupäätöksen tekemiseen tarvitaan yleensä useita kontakteja palveluntuottajien ja viranomaisten kanssa. Siihen kuluu tunteja työaikaa, ja palveluntuottajien kustannusten vertaaminen on siitä huolimatta hankalaa. Loppukäyttäjien suunnittelema Socfinder on helppo ja nopea työväline, jolla voit säästää työaikaasi ja samalla kuntasi määrärahoja. Palveluhaun reaaliaikainen, läpinäkyvä ja oikea tieto palvelutuottajien ja kuntien välillä antaa mahdollisuuden reagoida nopeasti asiakkaiden tarpeisiin.

Socfinder takaa inhimillisen asiakasohjauksen


Palveluhaun avulla löydät asiakkaalle hänen tarpeitaan parhaiten vastaavan palveluratkaisun. Tarpeetonta odottelua ja epäonnistuneiden päätösten aiheuttamia siirtoja voidaan välttää. Koska Socfinder tarjoaa useita vaihtoehtoja, eri osapuolet saadaan sitoutetuiksi tiiviisti mukaan koko asiakasohjausprosessiin.

Tarjoamamme palvelu


Socfinder etsii vammaispalvelun asiakkaalle vapaan paikan muutamassa sekunnissa. Palveluhaku perustuu tietokantaan, jossa pitkäaikaisen asumispalvelun ja lyhytaikaisen hoidon palveluntuottajat ylläpitävät tietojaan. Palveluja etsitään vammaispalvelun työntekijöiden itse suunnittelemilla hakukriteereillä. Näitä ovat mm. etenevä sairaus (esim. Als, Ms), aivovamma, autismi, kehitysvamma, liikuntavamma. Hakua voi tarkentaa asiakkaan hoitotoimenpiteiden ja tuen tarpeilla, sekä toimintayksikköä koskevilla toiveilla.

Kiinnostuitko?


Tilaa esittely kuntaasi

Katso käyttäjätilastot

Liity palveluntuottajaksi

Asiakaskokemuksia


  • Haluamme säästää työntekijän aikaa paikkahaussa sekä helpottaa asiakkaalle sopivan palvelun löytymistä tuomalla hakutulokset esiin asiakkaan tarpeen mukaan. Palvelun kautta työntekijämme saavat myös tiedon siitä, milloin yksikköön on tehty edellinen valvontakäynti.

    Vammaispalvelujen päällikkö

    Anu Autio, Espoon kaupunki

Meidät löytää myös

Socfinder Oy

   Suurlohjankatu 2, 08100 Lohja
   +358 40 5504676
   asiakastuki@socfinder.com


© Socfinder Oy 2020
Verkkosivut toteuttanut
Snippet

Käytämme sivustolla evästeitä, parantaaksemme käyttäjäkokemusta sekä sivuston toimivuutta. Jatkamalla sivuston selailua, hyväksyt evästeiden käytön.