• Socfinder vammaispalvelut

  Ylivoimainen työväline kuntasi asiakasohjaukseen

Helppo ja nykyaikainen tapa säästää aikaa ja kustannuksia sosiaalityössä


Palvelupäätöksen tekemiseen tarvitaan yleensä useita kontakteja palveluntuottajien ja viranomaisten kanssa. Siihen kuluu tunteja työaikaa, ja palveluntuottajien kustannusten vertaaminen on siitä huolimatta hankalaa. Loppukäyttäjien suunnittelema Socfinder on helppo ja nopea työväline, jolla voit säästää työaikaasi ja samalla kuntasi määrärahoja. Palveluhaun reaaliaikainen, läpinäkyvä ja oikea tieto palvelutuottajien ja kuntien välillä antaa mahdollisuuden reagoida nopeasti asiakkaiden tarpeisiin.

Socfinder takaa inhimillisen asiakasohjauksen


Palveluhaun avulla löydät asiakkaalle hänen tarpeitaan parhaiten vastaavan palveluratkaisun. Tarpeetonta odottelua ja epäonnistuneiden päätösten aiheuttamia siirtoja voidaan välttää. Koska Socfinder tarjoaa useita vaihtoehtoja, eri osapuolet saadaan sitoutetuiksi tiiviisti mukaan koko asiakasohjausprosessiin.

Tarjoamamme palvelu


Socfinder etsii vammaispalvelun asiakkaalle vapaan paikan muutamassa sekunnissa. Palveluhaku perustuu tietokantaan, jossa pitkäaikaisen asumispalvelun ja lyhytaikaisen hoidon palveluntuottajat ylläpitävät tietojaan. Palveluja etsitään vammaispalvelun työntekijöiden itse suunnittelemilla hakukriteereillä. Näitä ovat mm. etenevä sairaus (esim. Als, Ms), aivovamma, autismi, kehitysvamma, liikuntavamma. Hakua voi tarkentaa asiakkaan hoitotoimenpiteiden ja tuen tarpeilla, sekä toimintayksikköä koskevilla toiveilla. Socfinder vammaispalvelut on nyt pilottivaiheessa, joka kestää huhtikuun 2021 loppuun. Palvelun käyttö jatkuu saumattomasti pilotin päättymisen jälkeen. 

Tutustu esitteeseen

Kiinnostuitko?


Tilaa esittely kuntaasi

Katso käyttäjätilastot

Liity palveluntuottajaksi

Asiakaskokemuksia


 • Haluamme säästää työntekijän aikaa paikkahaussa sekä helpottaa asiakkaalle sopivan palvelun löytymistä tuomalla hakutulokset esiin asiakkaan tarpeen mukaan. Palvelun kautta työntekijämme saavat myös tiedon siitä, milloin yksikköön on tehty edellinen valvontakäynti.

  Vammaispalvelujen päällikkö

  Anu Autio, Espoon kaupunki

 • Palveluhaku sujuvoittaa sopivan paikan löytymistä asiakkaalle ja helpottaa yksiköiden välistä vertailua. Ensisijaisesti Socfinder-palveluhaku on työkalu sosiaalityöntekijälle, mutta se auttaa myös palveluntuottajaa asiakaspaikkojen myynnissä ja markkinoinnissa. Palveluhaku on helppokäyttöinen, jolloin tietojen ylläpitäminen on sujuvaa. Socfinder-palveluhaun maksuttomuus palveluntuottajalle kannustaa niin ikään sen käyttöön. Toivottavasti palveluhaku vammaispalvelun puolella laajenee ja yhä useampi tilaaja ottaa sen käyttöön.

  Asiakkuussuunnittelujohtaja

  Tiina Väntsi
  Helsingin Diakonissalaitoksen Säätiö sr., Rinnekoti

Vammaispalvelujen palveluhakua käyttävät kunnat


Askola
Espoo
Helsinki
Inkoo
Karkkila (Karviainen)
Kerava
Kirkkonummi
Raasepori
Siuntio
Vantaa
Vihti (Karviainen)


© Socfinder Oy
Verkkosivut toteuttanut
Snippet

Käytämme sivustolla evästeitä, parantaaksemme käyttäjäkokemusta sekä sivuston toimivuutta. Jatkamalla sivuston selailua, hyväksyt evästeiden käytön.