• Socfinder vammaispalvelut

  Työväline hyvinvointialueesi asiakasohjaukseen

Helppo ja nykyaikainen tapa säästää aikaa ja kustannuksia sosiaalityössä


Palvelupäätöksen tekemiseen tarvitaan yleensä useita kontakteja palveluntuottajien ja viranomaisten kanssa. Siihen kuluu tunteja työaikaa, ja palveluntuottajien kustannusten vertaaminen on siitä huolimatta hankalaa. Kunnat aloittivat vammaisten asumispalveluiden hakukoneen käytön vuonna 2020 ja nyt sitä käyttää yhdeksän hyvinvointialuetta. Loppukäyttäjien suunnittelema Socfinder on helppo ja nopea työväline, jolla voit säästää työaikaasi ja samalla hyvinvointialueesi määrärahoja. Hakukoneen reaaliaikainen, läpinäkyvä ja oikea tieto palvelutuottajien ja hyvinvointialueiden välillä antaa mahdollisuuden reagoida nopeasti asiakkaiden tarpeisiin.

Socfinder takaa inhimillisen asiakasohjauksen


Hakukoneen avulla löydät asiakkaalle hänen tarpeitaan parhaiten vastaavan palveluratkaisun. Tarpeetonta odottelua ja epäonnistuneiden päätösten aiheuttamia siirtoja voidaan välttää. Koska Socfinder tarjoaa useita vaihtoehtoja, eri osapuolet saadaan sitoutetuiksi tiiviisti mukaan koko asiakasohjausprosessiin.

Tarjoamamme palvelu


Socfinder etsii vammaispalvelun asiakkaalle vapaan paikan muutamassa sekunnissa. Hakukone perustuu tietokantaan, jossa pitkäaikaisen asumispalvelun ja lyhytaikaisen hoidon palveluntuottajat ylläpitävät tietojaan. Palveluja etsitään vammaispalvelun työntekijöiden itse suunnittelemilla hakukriteereillä. Näitä ovat mm. etenevä sairaus (esim. Als, Ms), aivovamma, autismi, kehitysvamma, liikuntavamma. Hakua voi tarkentaa asiakkaan hoitotoimenpiteiden ja tuen tarpeilla, sekä toimintayksikköä koskevilla toiveilla. Hakukone on palveluntuottajalle maksuton. Palveluntuottajalta menee tietojen syöttämiseen aikaa enintään tunti ja sen jälkeen paikkatilanteen päivittämiseen vain pari minuuttia.

Tutustu esitteeseen

Kiinnostuitko?


Tilaa esittely hyvinvointialueellesi

Katso käyttäjätilastot

Liity palveluntuottajaksi

Asiakaskokemuksia


 • Haluamme säästää työntekijän aikaa paikkahaussa sekä helpottaa asiakkaalle sopivan palvelun löytymistä tuomalla hakutulokset esiin asiakkaan tarpeen mukaan. Palvelun kautta työntekijämme saavat myös tiedon siitä, milloin yksikköön on tehty edellinen valvontakäynti.

  Vammaispalvelujen päällikkö

  Anu Autio, Espoon kaupunki

 • Palveluhaku sujuvoittaa sopivan paikan löytymistä asiakkaalle ja helpottaa yksiköiden välistä vertailua. Ensisijaisesti Socfinder-palveluhaku on työkalu sosiaalityöntekijälle, mutta se auttaa myös palveluntuottajaa asiakaspaikkojen myynnissä ja markkinoinnissa. Palveluhaku on helppokäyttöinen, jolloin tietojen ylläpitäminen on sujuvaa. Socfinder-palveluhaun maksuttomuus palveluntuottajalle kannustaa niin ikään sen käyttöön. Toivottavasti palveluhaku vammaispalvelun puolella laajenee ja yhä useampi tilaaja ottaa sen käyttöön.

  Asiakkuussuunnittelujohtaja

  Tiina Väntsi
  Helsingin Diakonissalaitoksen Säätiö sr., Rinnekoti

 • Käytämme säännöllisesti Socfinderiä ja se on helpottanut vapaiden palveluasumispaikkojen löytämistä.

  Vammaisten sosiaalityön SAS-ryhmä, Helsingin kaupunki

Vammaispalvelujen hakukonetta käyttävät hyvinvointialueet


Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Etelä-Savon hyvinvointialue
Helsinki
Itä-Uudenmaan hyvinvointialue
Kanta-Hämeen hyvinvointialue
Kymenlaakson hyvinvointialue
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
Pohjois-Savon hyvinvointialue


© Socfinder Oy
Verkkosivut toteuttanut
Snippet

Käytämme sivustolla evästeitä, parantaaksemme käyttäjäkokemusta sekä sivuston toimivuutta. Jatkamalla sivuston selailua, hyväksyt evästeiden käytön.