Socfinder lomailee 12.7.-4.8.2024. Vastauksissa voi olla loma-aikana viivettä.

 asiakastuki@socfinder.com   
  Sibeliuksenkatu 3, 08100 Lohja

 • Socfinder vammaispalvelut

  Työväline hyvinvointialueesi asiakasohjaukseen

Helppo ja nykyaikainen tapa säästää aikaa ja kustannuksia sosiaalityössä


Loppukäyttäjien suunnittelema Socfinder on helppo ja nopea työväline, jolla voit säästää työaikaasi ja samalla hyvinvointialueesi määrärahoja. Hakukoneen reaaliaikainen, läpinäkyvä ja oikea tieto antaa mahdollisuuden reagoida nopeasti asiakkaiden tarpeisiin. Hakukone otettiin käyttöön vuonna 2020 ja nyt sitä käyttää 10 hyvinvointialuetta.

Socfinder takaa inhimillisen asiakasohjauksen


Hakukoneen avulla löydät asiakkaalle hänen tarpeitaan parhaiten vastaavan palveluratkaisun. Tarpeetonta odottelua ja epäonnistuneiden päätösten aiheuttamia siirtoja voidaan välttää. Hakua voi tarkentaa esimerkiksi asiakkaan diagnoosin mukaan. Näitä ovat mm. etenevä sairaus (esim. Als, Ms), aivovamma, autismi, kehitysvamma, liikuntavamma. 

Tarjoamamme palvelu


Hakukoneen käyttöönotto on hyvinvointialueelle helppoa. Hyvinvointialue toimittaa listan henkilöistä, joille luomme käyttäjätunnukset sekä listan yleisimmin käyttämistään vammaisten asumispalveluista. Tämän jälkeen hyvinvointialue saa puolen tunnin käyttöönottokoulutuksen, mutta palautteen perusteella käyttöönotto onnistuu myös ilman sitä. Hakukoneen käyttöönotto ei työllistä hyvinvointialuetta.

Myös palveluntuottajalle hakukoneen käyttöönotto on vaivatonta. Kun palveluntuottaja saa käyttäjätunnukset, menee tietojen syöttämiseen enintään tunti, jonka jälkeen paikkatilanteen päivittämiseen vain pari minuuttia.

Kiinnostuitko?


Tilaa esittely hyvinvointialueellesi

Katso käyttäjätilastot

Liity palveluntuottajaksi

Asiakaskokemuksia


 • Haluamme säästää työntekijän aikaa paikkahaussa sekä helpottaa asiakkaalle sopivan palvelun löytymistä tuomalla hakutulokset esiin asiakkaan tarpeen mukaan. Palvelun kautta työntekijämme saavat myös tiedon siitä, milloin yksikköön on tehty edellinen valvontakäynti.

  Vammaispalvelujen päällikkö

  Anu Autio, Espoon kaupunki

 • Palveluhaku sujuvoittaa sopivan paikan löytymistä asiakkaalle ja helpottaa yksiköiden välistä vertailua. Ensisijaisesti Socfinder-palveluhaku on työkalu sosiaalityöntekijälle, mutta se auttaa myös palveluntuottajaa asiakaspaikkojen myynnissä ja markkinoinnissa. Palveluhaku on helppokäyttöinen, jolloin tietojen ylläpitäminen on sujuvaa. Socfinder-palveluhaun maksuttomuus palveluntuottajalle kannustaa niin ikään sen käyttöön. Toivottavasti palveluhaku vammaispalvelun puolella laajenee ja yhä useampi tilaaja ottaa sen käyttöön.

  Asiakkuussuunnittelujohtaja

  Tiina Väntsi
  Helsingin Diakonissalaitoksen Säätiö sr., Rinnekoti

 • Käytämme säännöllisesti Socfinderiä ja se on helpottanut vapaiden palveluasumispaikkojen löytämistä.

  Vammaisten sosiaalityön SAS-ryhmä, Helsingin kaupunki

Vammaispalvelujen hakukonetta käyttävät hyvinvointialueet


Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Etelä-Savon hyvinvointialue
Helsinki
Itä-Uudenmaan hyvinvointialue
Kainuun hyvinvointialue
Kanta-Hämeen hyvinvointialue
Kymenlaakson hyvinvointialue
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
Pohjois-Savon hyvinvointialue
Päijät-Hämeen hyvinvointialue


© Socfinder Oy
Verkkosivut toteuttanut
Snippet

Käytämme sivustolla evästeitä, parantaaksemme käyttäjäkokemusta sekä sivuston toimivuutta. Jatkamalla sivuston selailua, hyväksyt evästeiden käytön.